duminică, 4 decembrie 2022

06:04 Posted by Maria No comments
Posted by Maria on 06:04 with No comments

Astăzi ne vom concentra asupra beneficiilor încălzirii electrice prin pardoseală în casă. De asemenea, vă vom oferi câteva indicații pentru a profita la maximum de acest sistem si, in primul rând, trebuie să știți că nu toate încălzirile prin pardoseală sunt la fel.

Pentru a economisi bani și timp, un sistem de incalzire electrica in pardoseala este o alegere fantastică pentru renovarea casei intrucat economisește bani și energie deoarece se încălzește treptat și uniform. Se combină frumos cu alte surse de încălzire, cum ar fi un calorifer. În timpul zilei, energia este folosită pentru a genera și stoca căldură pentru o utilizare ulterioară în timpul orelor de seară și de noapte cu cerere mare. Indiferent de tipul de energie pe care o folosește casa ta, instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală este o idee bună.

Acest sistem electric de încălzire prin pardoseală are o gamă largă de opțiuni de configurare pentru a se potrivi unei varietăți de încăperi. Are aplicații largi, de la reședințe private până la sediu corporativ. În timp ce sistemele electrice de încălzire prin pardoseală se găsesc adesea în construcții noi, ele pot fi, de asemenea, adaptate în clădiri mai vechi în timpul renovărilor.

Cât timp ar putea rezista un sistem electric de încălzire prin pardoseală

Grosimea maximă recomandată pentru anumite sisteme de încălzire este de 5 mm. Acest echipament poate fi ascuns în podea. Deoarece pot încălzi o cameră într-o oră folosind doar 10 minute de putere, sunt atât eficiente, cât și eficiente. În comparație cu caloriferele tradiționale, costurile ar putea fi reduse până la jumătate. Să ne prefacem, de dragul acestui scenariu, că durata de viață estimată este de 30 de ani.

Câteva upgrade-uri simple pot face minuni pentru eficacitatea și longevitatea unui distribuitor de încălzire prin pardoseală. Modificarea temperaturii unei podele încălzite electric este doar o aplicație pentru un termostat programabil. Puterea de căldură a unui cablu cu autoreglare se adaptează automat la diferite temperaturi ale mediului.

Ușurința cu care încălzirea electrică prin pardoseală poate încălzi uniform o întreagă casă este unul dintre punctele sale principale de vânzare. Încălzirea electrică prin pardoseală este mai rentabilă decât alte tipuri de încălzire, deoarece necesită mai puțină energie. S-a observat o creștere a temperaturii și se întâmplă destul de repede, dar treptat. În comparație cu metodele convenționale de încălzire a casei, aceasta poate salva o familie normală aproximativ douăsprezece procente în fiecare an.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand