sâmbătă, 10 septembrie 2022

05:05 Posted by Maria No comments
Posted by Maria on 05:05 with No comments

Terapia fizică este o parte importantă a modului în care un atlet profesionist se îmbunătățește la locul de muncă. Așadar, experții medicali pot preveni și trata leziunile cauzate de lovirile dure pe care organismul le primește în timpul sporturilor de performanță.

Oamenii spun: „Este mai bine să previi decât să vindeci”. Acest lucru este valabil mai ales atunci când un sportiv petrece mult timp și lucrează din greu pentru a se pregăti pentru o competiție. Kinetoterapeutul sportiv urmărește ceea ce fac în fiecare zi, pentru a putea ajuta dacă încep să simtă durere sau doar pentru a se asigura că sportivul își revine bine fizic. Medicul poate oferi sportivului diferite exerciții și tratamente pentru a-și ajuta corpul să se miște din nou. Acest lucru îi ajută să doarmă mai bine și le face mai ușor antrenarea mușchilor. De asemenea, vă ajută să vă construiți oasele și mușchii, astfel încât să nu vă răniți prea mult în timpul sezonului de competiție.

Kinetoterapeutul trebuie să fie pe teren cu sportivul în timpul jocurilor sau antrenamentelor importante. El poate fi acolo pentru a ajuta la antrenarea fizică a oamenilor și pentru a fi gata să ajute imediat dacă cineva este rănit. Deoarece kinetoterapeutul știe ce fel de răni a avut sportivul în trecut, el sau ea poate urmări încălzirea sportivului pentru a se asigura că aceleași probleme nu se mai repetă.

Când sportivii concurează, aceștia fac adesea febră musculară și se simt stresați, ceea ce face ca corpurile lor să aibă mai multe șanse de a avea tensiune musculară. Puteți obține ajutor cu acest lucru de la un kinetoterapeut. În timpul leziunilor traumatice, cum ar fi contuzii, fracturi, entorse și altele, va rămâne la latitudinea terapeutului fizic să găsească modalități pe termen lung sau pe termen scurt de a face durerea sau disconfortul să dispară. Când un atlet este rănit grav în timpul unui joc sau antrenament, kinetoterapeutul este prima persoană care se uită la accident și decide cum să o trateze.

Kinetoterapie sportivă este o parte foarte importantă a recuperării unui sportiv, fie că este vorba de recuperare medicală sau de antrenament fizic mai complicat. Sportivii trebuie adesea să treacă printr-o serie de teste înainte de a putea concura din nou, mai ales după ce s-au rănit. Kinetoterapeuții profesioniști au o serie de modalități de a măsura performanța și de a face un plan de antrenament pentru un anumit sport. Fizioterapia sportivă pune timp și bani în cercetare și dezvoltare pentru a face ca prevenirea, recuperarea și antrenamentul să fie mai eficiente. La MovKinetic, muncim din greu în fiecare zi pentru a ajuta pacienții care au nevoie de ajutorul nostru să găsească soluții bune.

Așadar, dacă aveți nevoie de terapia cu ultra sunete și sunteți una dintre acele persoane, MovKinetic vă poate ajuta să găsiți medici care știu ce să facă.

Te descurci bine cu MovKinetic!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand