joi, 11 august 2022

05:25 Posted by Maria No comments
Posted by Maria on 05:25 with No comments

În zilele noastre, găsirea unei modalități de a menține funcțiile de afaceri în limite normale fără electricitate este destul de dificilă, dacă nu imposibil. Când apare situația în care trebuie să ne lipsim de acces la el, totul devine mai greu de gestionat și de realizat.

Audierile pot fi diferite pentru companiile care trebuie să continue să funcționeze, dar întreruperea va ridica îngrijorări cu privire la modul în care proiectele vor fi finalizate la timp și la buget. Fiecare afacere și casă are nevoie de iluminat, încălzire, electrocasnice și alte elemente esențiale pentru a funcționa și, desigur, pentru a prospera.

Ca rezultat, UPS-ul poate menține totul să funcționeze fără probleme în timpul întreruperilor de curent pe termen scurt. Acest lucru oferă mai mult timp pentru a trece la o sursă alternativă de alimentare în cazul unei întreruperi prelungite de curent.

Ce este o sursă de alimentare neîntreruptibilă?

UPS înseamnă sursă de alimentare neîntreruptibilă. Tehnologia continuă să se îmbunătățească pe măsură ce importanța menținerii sistemelor critice și a capacităților operaționale devine tot mai importantă. În plus, UPS are multe utilizări dacă doriți să:

- Protejați unitatea de întreruperile de alimentare

- Furnizați energie adecvată în timpul întreruperilor de curent pe termen scurt și al tranzițiilor la alimentarea de rezervă

- Optimizați calitatea energiei care ajunge la clădirile, birourile și echipamentele dvs

- inclusiv surse de alimentare de rezervă pentru întreruperi de curent pe termen lung, cum ar fi generatoarele

Evident, veți găsi sisteme bazate pe baterii în operațiuni mici, cum ar fi computerele de acasă sau de la birou, și configurații de volantă în sisteme mai mari folosite pentru a alimenta unități mai mari. Un UPS cu volantă poate adăuga sau înlocui bateriile și oferă energie instantanee, continuă și suficientă în timpul unei întreruperi de curent sau la trecerea la alimentarea de rezervă.

Care sunt principalele tipuri de surse de alimentare neîntreruptibile?

1. Sistemul UPS standby poate fi numit și UPS offline. Are de obicei un invertor, baterii, întrerupătoare statice și supresoare de supratensiune. Sistemul rămâne în standby cu excepția cazului în care există o întrerupere a rețelei.

2. Sistemele UPS-uri interactive conțin baterii și invertoare care sunt întotdeauna conectate la ieșire și comutatoare care schimbă curentul în cazul unei căderi de curent. Conexiunea continuă oferă o filtrare superioară.

3. Sistemele UPS cu dublă conversie au o baterie de rezervă care este încărcată de puterea AC de intrare și alimentează invertorul de ieșire care comută continuu.

Globstar vă oferă UPS la preturi bune, asigurând energie neîntreruptă în orice întrerupere a curentului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand