joi, 4 august 2022

00:04 Posted by Maria No comments
Posted by Maria on 00:04 with No comments

Vă pregătiți de cel mai frumos moment din viață și doriți să știți ce anume ar trebui să se regăsească în geanta de maternitate pe care va trebui să v-o pregătiți din timp, pentru a nu omite vreun lucru important? Noi vă ajutăm cu câteva sfaturi în acest sens, dar mai întâi de toate vrem să vă spunem de unde vă puteți achiziționa un asemenea produs, dacă doriți să il aveți o perioadă cât mai lungă de timp. Acestea fiind spuse, vă reamintim faptul că la Câte-n Lună Și-n Stele aveți posibilitatea de a comanda geantă de maternitate de cea mai bună calitate, rezistentă și foarte bine compartimentată, astfel încât acolo să vă puteți pune toate lucrurile de care veți avea nevoie pe parcursul celor câteva zile pe care le veți petrece între proaspete mămici. Și pentru că știm cât de important este pentru dumneavoastră să fiți la curent cu tot ceea ce aveți nevoie încă din primele momentele de la naștere, vă invităm să parcurgeți acest articol, tocmai pentru a afla care sunt obiectele și documentele pe care nu ar trebui să le ratați atunci când vă faceți bagajele.

Care sunt documentele necesare de care aveți nevoie în geanta de maternitate?

În primul rând, actul de identitate rămâne documentul cel mai important, iar acestuia i se adaugă și asigurarea de sănătate pe care ar fi indicat să o aveți cu dumneavoastră.

În altă ordine de idei, din geanta de maternitate nu ar trebui să lipsească nici dosarul dumneavoastră, care vizează toate examenele pe care le-ați făcut pe parcursul sarcinii, inclusiv cele mai recente rezultate ale examinărilor, detalii cu privire la grupa sanguină, ultimele ecografii și planul de naștere, dacă există unul.

Când este indicat să vă pregătiți geanta pentru maternitate?

Se recomandă ca, înainte cu o lună de naștere, să vă pregătiți deja geanta pentru maternitate, fie la sfârșitul lunii a 8-a de sarcină, fie la începutul lunii a 9-a. De asemenea, se recomandă să vă planificați chiar și două genți, o valiză mai mică cu tot ce aveți nevoie pentru șederea dumneavoastră și cea a bebelușului la maternitate, și o altă geantă (tip rucsac), care vă va fi utilă de ziua în care veți pleca din spital. Prin urmare, pentru a fi 100% sigură că vă veți pregăti temeinic și că nimic nu vă va lipsi în ziua cea mare,

Acestea fiind spuse, dacă aveți nevoie să vă comandați o geantă de maternitate cât mai încăpătoare și mai rezistentă pentru zilele în care veți rămâne în spital, noi vă recomandăm să alegeți gențile de la Câte-n Lună Și-n Stele și, în mod sigur, nu veți regreta alegerea făcută.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand