duminică, 16 ianuarie 2022

04:23 Posted by Maria No comments
Posted by Maria on 04:23 with No comments

Când că ai nevoie de o proteză dentară

Odată cu înaintarea în vârstă, problemele dentare nu ezită să apară. Prin urmare, un număr foarte mare de persoane se confruntă la un moment dat cu pierderea parţială sau chiar totală a dinţilor, lucru deloc plăcut, atât din punct de vedere medical, cât şi estetic. Desigur, dincolo de vârstă, alţi factori precum afecţiunile dentare netratate, problemele congenitale sau obiceiurile nesănătoase precum fumatul pot contribui în mod semnificativ la pierderea unuia sau mai multor dinţi în timp. Cert este că lipsa dinţilor, nesoluţionată în timp util, poate provoca numeroase consecinţe grave precum apariţia dificultăţii de a vorbi, dereglarea masticaţiei sau chiar afectarea esteticii faciale.

Cu toate acestea, pentru astfel de situaţii există din fericire soluţii stomatologice potrivite. Printre acestea se numără spre exemplu proteza dentară. Aceasta din urmă este un dispozitiv medical profesional, care are rolul de a înlocui cu succes dantura pierdută cu una artificială.


Tipuri de proteze dentare

În funcţie de gradul de acoperire, protezele dentare sunt fie parţiale, atunci când scopul lor este de a completa un anumit spaţiu lipsă rămas între dinţii naturali, fie totale, atunci când, aşa cum le spune şi denumirea, au rolul de a înlocui în totalitate toţii dinţii lipsă de pe arcadă. De asemenea, în funcţie de gradul de mobilitate, protezele dentare sunt mobile, care permit celor care le poartă să le dea jos, în special după masă, pentru igienizare, sau fixe, care nu pot fi date jos de către pacienţi, curăţarea lor realizându-se prin periaj şi prin folosirea apei de gură şi a aţei dentare.

Optează pentru o echipă de profesionişti

În cazul în care eşti în căutarea unui cabinet stomatologic care realizează proteze dentare în Bucureşti, este timpul să faci cunoştinţă cu echipa Stoma Urgent. Aceasta este alcătuită din oameni dedicaţi întru-totul muncii pe care o fac şi care, de-a lungul activităţii lor, au urmat numeroase cursuri de specialitate în ţări precum Elveţia, Germania şi Franţa, totul pentru a putea aduce medicina dentară la un alt nivel şi pentru a-şi putea trata pacienţii conform celor mai moderne şi eficiente metode şi tehnici din domeniu.

În ceea ce priveşte protezele dentare, echipa de profesionişti Stoma Urgent lucrează cu materiale de cea mai bună calitate, precum acrilat sau materiale termoplastice injectate produse în SUA (Valplast, Eldy, Polyan etc.), foarte uşoare, flexibile şi transparente şi care încarcă mult mai puţin dinţii pe care stau. În funcţie de nevoile pe care le ai şi de caracteristicile cazului tău particular, vei putea stabili împreună cu medicii stomatologi din cadrul acestui cabinet tipul de proteză dentară de care ai nevoie, urmând ca aceştia să realizeze ulterior pe baza amprentei tale bucale o proteză personalizată pentru tine, adaptată terenului gingival, confortabilă şi funcţională.

Bucură-te din nou de un zâmbet larg alături de Stoma Urgent – cabinetul de top cu proteze dentare din Bucureşti!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand