miercuri, 8 decembrie 2021

03:32 Posted by Maria No comments
Posted by Maria on 03:32 with No comments


Astăzi vă oferim mai mult detalii despre tot ce înseamnă încălzire în pardoseală electrică, idei și sfaturi utile, pe care să le puneți în practică odată cu instalarea acestui tip de încălzire.

Întâi de toate, trebuie să menționăm faptul că încălzirea prin pardoseală electrică poate lua mai multe forme:

Pardoseala electrică „clasică”, care este mai economică, mai ales pentru lucrări de renovare, fiind și mai ușor de instalat. Oferă o temperatură scăzută și o încălzire omogenă, ceea ce reduce consumul de energie.

Pardoseala electrică cu acumulare sau mixtă, varianta modelului anterior, care este ideala pentru zonele mai reci. De obicei, este combinat cu alte surse de emisie de căldură, cum ar fi radiatorul. Aici, căldura este produsă și stocată în timpul zilei pentru a fi degajată la orele de vârf. Acest sistem electric de încălzire prin pardoseală este potrivit în special pentru opțiunile furnizorilor de energie electrică.

Indiferent de expresia care vă este cea mai familiară, este practic un dispozitiv de încălzire prin pardoseală electrică care poate fi configurat pentru toate tipurile de locuri de locuință.


Este compatibil diferite tipuri de locuințe, precum apartamente, case, birouri, magazine.  Clădirile vechi sunt potrivite pentru dispozitivele electrice de încălzire prin pardoseală, de exemplu pentru lucrările de renovare, deși construcțiile noi sunt cele mai vizate.

Durata de viață a încălzirii electrice în pardoseală

Unele sisteme de încălzire sunt de numai 5 mm grosime. Aceste sisteme pot fi introduse direct sub pardoseala. Receptive și eficiente din punct de vedere energetic, consumă doar zece minute de energie electrică pentru a asigura o oră de încălzire. Acest lucru poate reduce facturile cu 50% în comparație cu caloriferele convenționale. Durata lor de viață este, în acest caz, de aproximativ 30 de ani .

De asemenea, mai multe mijloace fac posibilă optimizarea performanței și, prin urmare, a duratei de viață a unui încălzitor electric. De exemplu, un termostat programabil este utilizat pentru a regla temperatura pardoselii electrice. Un cablu autoreglabil face posibilă gestionarea căldurii emise în funcție de variațiile de temperatură.

Principala caracteristică pozitivă a încălzirii electrice în pardoseala este confortul pe care îl oferă: căldură echilibrată, blândă și moderată în toate încăperile locuinței. Încălzirea electrică prin pardoseală este, de asemenea, economică pe termen mediu și lung, pentru că consumă mai puțină energie decât încălzirea convențională. Creșterea temperaturii este foarte rapidă și limitată: poți economisi în medie 7% la factură, comparativ cu alte surse de căldură.

Încălzirea electrică în pardoseală este invizibilă și economisește spațiu, deoarece dispozitivul nu ocupă spațiile de locuit ale locuinței dumneavoastră. Sistemele electrice de încălzire în pardoseală sunt potrivite pentru toate tipurile de locuințe și pentru multe materiale de acoperire (piatră, pardoseală, faianță, etc.). Prin urmare, este la fel de potrivit pentru lucrări de renovare, cât și pentru lucrări de construcție.

 

 

 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand