joi, 2 decembrie 2021

03:38 Posted by Maria No comments
Posted by Maria on 03:38 with No comments

 

Spania este locul în care indiferent de sezonul în care alegi să mergi, nu ai cum să nu te bucuri de obiective turistice care, pur și simplu, îți taie răsuflarea, iar astăzi ne-am propus să vă prezentăm câteva dintre acestea. Astfel, un city break în Barcelona poate fi o idee destul de bună, dacă vrei să vezi lucruri cu totul inedite, prin intermediul cărora să simți ce înseamnă bucuria de călători. Planifică-ți chiar acum un city break în Barcelona, iar sărbătorile acestea poți să uiți de frig și aglomerația din stațiunile montane din România.


Cunoscut pentru aleile sale fermecătoare, plajele vesele și piesele minunate de arhitectură modernistă, orașul Barcelona arată cu adevărat definiția unui oraș de vis. Prin urmare, fie că este vorba de o vacanță liniștită în familie sau de o lună de miere amoroasă, vibranta capitală a Catalaniei ar fi o destinație perfectă pentru tine. Așadar, dacă faceți un city break în Barcelona pentru prima dată, vă sugerăm câteva obiective turistice, care vă pot ajuta să savurați adevărata frumusețe și eleganță a orașului.

Câte locuri de vizitat cu ocazia unui city break în Barcelona

Ca simbol al strălucirii arhitecturale, orașul Barcelona găzduiește Casa Batllo și numeroase clădiri și structuri frumoase. Așadar, înainte de a călători în capitala Cataloniei, asigurați-vă că adăugați următoarele nume în lista de locuri de văzut în Barcelona.

  1. Bazilica Sagrada Familia

Cunoscută drept cele mai neconvenționale biserici de pe continentul european, Bazilica Sagrada Familia, inclusă în Patrimoniul UNESCO, este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Barcelona. Situată în partea de nord a orașului, această biserică este înconjurată de 18 turnuri colosale, care adaugă un farmec gotic aspectului său general. În calitate de vizitator, primul lucru, care te va uimi, este exteriorul impresionant al bisericii. Ea înfățișează nașterea lui Isus, suferințele pe care a trebuit să le îndure în timpul vieții sale, moartea sa și povestea învierii sale. Interiorul bisericii, de asemenea, arată destul de uimitor datorită tavanului cu detalii decorative și a Crucifixului neobișnuit, dar atrăgător.

  1. Casa Mila

Cunoscută și ca La Pedrera printre localnici, Casa Mila este o altă capodoperă arhitecturală a lui Antoni Gaudi. Clădirea superbă a Casei Mila găzduiește faimosul centru cultural, Fundacio Catalunya, care organizează numeroase evenimente pe tot parcursul anului. Deci, dacă sunteți în căutarea unor locuri celebre de vizitat în ocazia unui city break Barcelona pentru copii, atunci Casa Mila este ideală.

  1. Muzeul Picasso

Pablo Picasso a fost întotdeauna cunoscut pentru creierul său artistic și pentru piesele de artă rafinate. Deci, dacă sunteți un pasionat de artă și doriți să vă bucurați de asta, ​​atunci asigurați-vă că vizitați Muzeul Picasso. Vizitând aici, veți avea ocazia rară de a vedea lucrările anterioare.

 

 

 

 

 

 

 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand