marți, 16 noiembrie 2021

00:27 Posted by Carmen No comments
Posted by Carmen on 00:27 with No comments
Atunci cand viata te bombardeaza din toate partile cu situatii stresante, termene limita si nenumarate probleme, este recomandat ca din cand in cand mintea si trupul tau sa beneficieze de o deconectare si relaxare deplina. In acest sens, pe www.confidential.ro vei gasi o multitudine de servicii care sa te ajute sa atingi aceste stari, combinate cu placere fizica si psihica deplina. Fete noastre te vor intampina intr-o atmosfera calda si primitoare si iti vor oferi tot ceea de ce tu ai nevoie pentru fi pe deplin implinit.

Ce servicii sunt disponibile la Confidential?
La noi vei gasi la orice ora din zi sau noapte un spatiu primitor in care sa obtii maxima placere si sa te desprinzi de viata cotidiana. Descopera gama de servicii pe care ti le punem la dispozitie si alege-l pe ce care te atrage cel mai mult.

Masaj de relaxare
O sedinta de masaj de relaxare are in prim plan o domnisoara superba care te va ajuta sa te destresezi si sa scapi de toata incordarea si tensiunea acumulata in ultimul timp. Sala de masaj este foarte frumos amenajata, in asa fel incat sa creeze un ambient cat mai placut care sa te faca sa te lasi complet dus de val. Maseuzele noastre se bucura de o experienta bogata si vor reusi sa te faca sa atingi cele mai extraordinare stari. 


Masaj erotic
Acest tip de masaj se diferentiaza de prima categorie prin intensitate. Dincolo de atentia oferita tuturor categoriilor de muchi, aici vei fi stimulat si in ceea ce priveste cele mai fine simturi. Atingi usoare, afrodiziac te vor face sa atingi niveluri de maxima placere. Te transpui in alta lume, te lasa dus de val si experimentezi senzatii unice.

Masaj pentru cupluri
Pentru acele cupluri care vor experiente inedite in doi, o sedinta de masaj erotic la Confidential ii va face sa cunoasca stari adanc ascunse. Sub indrumarea uneia sau mai multor fete vor reusi sa se descopere mai profund si sa-si starneasca anumite simturi care sa-i ajute sa atinga punctul maxim de placere impreuna si separat. E o ocazie unica in care puteti descoperi lucruri ascunse atat despre partener, cat si despre voi insiva.

Masaj la hotel
Pentru aceia dintre voi care vor sa traiasca masajul la un alt nivel, puteti opta pentru ca una dintre maseuzele noastre experimentate sa va ofere cea mai frumoasa noapte chiar in camera de hotel.

Masaj tantric
Masajul promovat de hindusi vizeaza atingerea placerii sexuale prin stimularea tuturor partilor corpului si nu doar a organelor eterogene. Are beneficii atat pentru trup, cat si pentru spirit, reusind sa confere o stare de maxima relaxare si implinire pe toate planurile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand