marți, 14 ianuarie 2020

00:53 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 00:53 with No comments
este tot in lume vei intalni atat slot machines clasice, cat si sloturi video, jocuri video de noroc. Jocurile de noroc din aceasta categorie au un principiu simplu de functionare, se invart niste simboluri si cand se opresc poti castiga sume diverse in functie de noua lor pozitionare pe orizontala, verticala, pe laterale, depinde de joc, pe diagonala chiar combinat cu restul pozitiilor. Ce diferente sunt intre jocurile clasice si cele video, pe care le puteti incerca si pe slotscalendar.ro-un site unde puteti vedea totul despre bonusuril, review-uri, aveti si un calendar? Prima si cea mai evidenta este legata de plata. Castigi mai mult online, inclusiv pe slotscalendar.ro, sunt mai multe linii care se pot transforma in bani cash. E si mai simplu de „pariat”, sumele pe care le pui variaza si sunt plasate online. In online ai si jocuri bonus, runde bonus, invartiri gratuite, castigi si de 10 ori mai mult si iti cresti sansele sa ai un jackpot consistent la final de runda.

Jocurile clasice tip slots sunt mai simple, nu ai optiuni de bonus, nu au fost gandite pentru runde bonus, pentru sisteme de rasplata a perseverentei. E o flexibilitate mai mare in online, ai si valori ale jackpot-urilor mai mari, se ofera jackpot progresiv, apar mai des in online, unde ai sisteme avansate de control si de gestionare a jackpot-urilor. Procentul de plata este cam la fel si la cele clasice, si la cele video, online, ceva mai mare e in online, dar e cam dificil de gasit. Slotscalendar te poate ajuta sa ai un procent de plata mai mare, ai review-uri clare si obiective realizate de catre profesionisti, dar si consultanti care te pot sprijini in alegerea jocurilor preferate.

In online ai mai multe jocuri noi lunar sau saptamanal, cele clasice raman cam aceleasi, nimeni nu le mai produce, in schimb cele online apar mereu si sunt din ce in ce mai interesante si mai bine puse la punct. Jocurile video au multe bonusuri, oferte online sunt suficiente ca sa poti gasi una care sa iti convina si care sa te ajute sa castigi si mai mult. In plus, poti sa le compari, poti sa citesti despre ele, poti sa intrebi, sa discuti cu alti jucatori, poti incerca mai multe jocuri de noroc de tip slots si sa te decizi ce joci in continuare in functie de bonusurile la care ai acces.

Varietatea jocurilor tip slots e mai mare in online, ai si mai multe tipuri de simboluri, de sisteme de joc si de rasplata daca ajungi sa ai „linii” in toate pozitiile posibile. E important sa ai varietate pentru ca sloturile sunt repetitive, s-ar putea sa te plictisesti destul de rapid si ai nevoie de cat mai multe variatiuni pentru a putea sa obtii sumele dorite si sa castigi cat iti doresti.

Alta diferenta intre online si clasic tine de mobilitate. Te poti juca online de oriunde ai acces la internet, intri pe ce site-uri vrei, ai cate conturi vrei. Jocurile tip slots clasice sunt fixe, trebuie sa le cauti pe cele mai bune si s-ar putea sa nu ai intimitatea dorita de fiecare data. E mai bine sa stai acasa si sa te joci, sa fii relaxat si sa poti gandi strategii, decat sa fii stresat si sa incerci sa faci abstractie de ce se intampla in jurul tau.

Daca te-ai obisnuit cu cele clasice e foarte simplu sa treci la cele online, se joaca mai usor, un tap sau mai multe si ai inceput jocul, nu mai obosesti tot apasand pe butoane fizice, masinariile virtuale merg mai rapid si ai rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Poti avea o dimensiune mai mare a jocurilor, cele online stau foarte bine la capitolul usabilitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand