miercuri, 13 noiembrie 2019

03:23 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 03:23 with No comments
Spiritul antreprenorial se pare ca este tot mai comun in Romania, astfel ca un numar important de persoane aleg sa isi deschida propria afacere in fel si fel de domenii. Totusi, de la o simpla idee si pana la a pune totul in practica este cale lunga, iar drumul catre succes este presarat cu multe obstacole care trebuie sa fie depasite. Principalele probleme sunt cele de natura financiara intrucat e dificil sa fie obtinute fondurile necesare in nenumarate contexte. Majoritatea solutiilor sunt oferite de banci, dar acestea aduc si conditii foarte stricte, motiv pentru care merita sa te interesezi de finantare imm-uri prin factoring.
Ce inseamna factoring?
Cu siguranta, orice antreprenor ar trebui sa stie cate ceva despre factoring, adica modalitatea prin care poti sa incasezi mai repede banii de pe facturile cu termen de plata in viitor de la 30 la 120 de zile. Asadar, aceasta este o solutie moderna si foarte utila pentru majoritatea companiilor, care aduce mai multa flexibilitate. De asemenea, pentru ca este rapida, poate ajuta orice antreprenor sa depaseasca cu usurinta o situatie mai dificila.
Unde este accesibil
Astfel, daca esti interesat de finantare imm-uri prin factoring, atunci Omnicredit reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta intrucat aceasta este prima platforma fintech de finantare exclusiv online din tara noastra. Serviciile si produsele financiare sunt dedicate persoanelor juridice in momentul de fata, cu toate ca in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si altora special pentru persoanele fizice, ceea ce presupune ca toata lumea se va putea bucura de cele mai bune conditii in acest sens.
Ideal pentru toate afacerile
Solutiile financiare la care ai acces aici si in special factoring-ul se dovedesc a fi ideale pentru toate afacerile, indiferent de domeniul de operare. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca conduci o firma IT, daca dispui de propria spalatorie auto, fie de o farmacie sau o florarie, pentru ca acest serviciu te va putea ajuta sa depasesti cu usurinta mai multe situatii dificile.
Dobandirea de noi cunostinte
De asemenea, nu trebuie omis faptul ca aici ai acces la ajutor de specialitate din partea celor mai experimentati oameni din domeniul economic, care lucreaza de peste 15 ani in cadrul acestui sector. Astfel, ai garantia ca fiecare problema, indiferent de complexitatea sa, va fi gestionata in mod corespunzator. Mai mult, cunostintele dobandite, cu siguranta, vor fi utile oricarui antreprenor atunci cand isi desfasoara activitatea.
Fara stres si batai de cap
La Omnicredit nu ai parte de stres sau alte batai de cap pentru ca din start eviti birocratia, cea despre care toata lumea stie ca taie din entuziasmul oricarui antreprenor. Procedurile greoaie care sunt specifice institutiilor bancare clasice nu reprezinta decat o amintire neplacuta, pentru ca aici totul e mult mai simplu din toate punctele de vedere.
Direct online
Astfel, nu dureaza mai mult de 30 de secunde sa iti faci cont pe platforma Omnicredit, dupa care imediat poti sa incarci toate documentele necesare pentru cererea ta de finantare, iar in maxim o ora vei primi un raspuns. Daca acesta este pozitiv, atunci in urmatoarele opt ore ai garantia ca vei primi direct in cont suma solicitata, totul fiind foarte simplu.
Poti face un calcul chiar acum
Nu in ultimul rand, daca esti interesat de finantare imm-uri prin factoring, atunci merita sa folosesti calculatorul online la care ai acces intrucat pe aceasta cale vei putea afla direct care este suma de care poti sa beneficiezi. Trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale, de pana la 250.000 de lei si scadenta acestora, pana la 120 de zile, iar pe aceasta cale stii direct la ce sa te astepti, fara a exista taxe sau comisioane ascunse.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand