sâmbătă, 5 mai 2018

08:36 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 08:36 with No comments
Un botez este de departe unul dintre cele mai importante evenimente la care poate participa intreaga familie, alaturi de prieteni, apropiate si cunostinte, insa organizarea acestuia reprezinta o problema destul de delicata pentru majoritatea persoanelor intrucat sunt foarte multe detalii care trebuie puse la punct. In principal conteaza stabilirea datei potrivite pentru cand va avea loc fericitul eveniment, trebuie sa se aleaga nasii, sa se intocmeasca lista de invitati dar si sa se gaseasca un local adecvat. Ulterior urmeaza si detaliile, iar printre acestea se numara alegerea trusourilor, sarcina care revine, de obicei, nasilor. Pentru a nu avea parte de probleme sau batai de cap, e foarte usor sa se aleaga trusouri pentru baieti direct de la Andini, acesta fiind un magazin online bine dotat, care le are pe toate, produsele aflandu-se la doar doua, trei click-uri distanta.
Pachet complet
Cei care nu stiu ce sunt trusourile, acestea reprezinta unele dintre cele mai importante pachete pentru ceremonia de botez, avand in componenta, printre altele, o panza din mir, ce poate fi de diferite culori, fiind preferat albul, iar aceasta se foloseste atunci cand cei mici sunt imbaiati in cristelnita. Totusi, Andini ofera posibilitatea clientilor de personalizare a acestor panze, alaturi de toate celelalte elemente, iar panza se recomanda a fi confectionata doar din cele mai calitative materiale pentru ca bebelusii sa se simta grozav, iar umezeala sa fie absorbita.
Trusourile pot fi dedicate atat fetitelor, cat si baieteilor, fiind disponibile si unele universale, iar la capitolul culori, din nou, exista mai multe posibilitati si se prefera albul, care simbolizeaza puritatea. In schimb, regulile nu mai sunt foarte stricte astazi, ceea ce presupune ca pot fi alese si alte variante, fiind totusi recomandate cele deschise.
Mai departe, in componenta unui trusou regasim lumanarile, care si acestea au un rol important in cadrul ceremoniei, la fel si prosopul sau sapunul. Si acestea pot fi personalizate, iar creativitatea este singura care impune limite, dar pentru ca toate produsele sunt de cea mai buna calitate, acestea vor putea fi pastrate pentru a fi utilizate si in alte conditii, in cadrul unor altor botezuri, fie se pot pastra drept amintire.
Nenumarate alte produse
Pe langa trusouri pentru baieti, la Andini sunt disponibile absolut toate produsele care pot fi necesare in cadrul ceremoniei de botez, iar aici pot fi amintite costumele pentru fetite si baietei, lumanarile, prosoapele si multe altele. Nu trebuie omisa nici cutia speciala in care toate acestea pot fi depozitate sau una in care sa fie aduse darurile pentru cei mici de catre invitati. Asadar, acceseaza site-ul, gaseste produsele de care ai nevoie si comanda-le, urmand ca acestea sa fie livrate in cel mai scurt timp prin curier in intreaga tara.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand