sâmbătă, 3 martie 2018

08:40 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 08:40 with No comments
In mod normal, burgerii in Bucuresti nu ar trebui sa coste mai mult de 35 de lei, iar in pretul acesta ar trebui sa intre si cartofii si un sos. Dar unele restaurante au vrut sa transforme acest fel de mancare intr-o adevarata experienta de lux. Aceasta transformare vine de asemenea si cu un pret pe masura.
Un burger in pub-ul McGuire din Pensacola Florida va va costa 100 de dolari. Motivul acestui pret este ca sandwichul are ca si ingrediente un file de muschi de vita, caviar si se serveste impreuna cu o sticla de Moet Imperial.
Burgerul cu Trufe oferit de Bistro Moderne din New York are in compozitia sa foie gras, coaste la gratar in loc de bacon si trufe, de fapt, foarte multe trufe, trei straturi realizate din aceste ciuperci foarte scumpe si aromate decoreaza acest burger in valoare de 140 de dolari. Trecand la categoria grea, avem un burger in valoare de 777 de dolari pe care puteti sa il gustati in Las Vegas. Acesta este decorat cu foite de aur, este servit cu o sticla de Dom Perignon si are in compozitia sa homar, branza brie, prosciutto, otet balsamic vechi de 100 de ani si carne de vita Kobe.
In Londra puteti sa va bucurati de un burger complex, conceput din carne de vita Kobe, Wagyu, caviar, homar, carne de cerb, trufe negre si un ou intreg de rata! Chiflele sunt acoperite cu foite de aur, iar pretul este de 1768 de dolari. Totusi, daca tineti la silueta va recomand sa aveti grija cu acest burger pentru ca are 2500 de calorii.
Daca aveti 5000 de dolari sau vreti un meniu de nunta inedit atunci puteti cumpara un burger de 352 de kilograme din Oregon. Acesta detine recordul de cel mai mare burger care poate fi cumparat dintr-un restaurant in orice perioada a anului. Localul din Corvallis Oregon spune ca a reusit sa vanda doar cinci burgeri gigantici pana acum.
Burgerul, celebrul sandwich reuseste sa incante milioane de oameni in fiecare an cu gustul sau delicios si proprietatile care l-au facut sa devina cel mai popular preparat culinar din lume!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand