joi, 11 ianuarie 2018

08:12 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 08:12 with No comments
Cu siguranta, orice cuplu isi doreste sa se casatoreasca la un moment dat, iar o nunta reprezinta un eveniment cu adevarat special, ce se planuieste cu minutiozitate, chiar si cu cateva luni inainte. Detaliile sunt cele care fac diferenta, insa una dintre cele mai importante decizii care trebuie luata este alegerea fotografului potrivit pentru a surprinde cele mai frumoase momente. Vezi mai mult aici despre care sunt cerintele de care trebuie sa tii cont, pentru ca exista multe cazuri in care clientii sa nu fie pe deplin multumiti de rezultate.
Pachetul potrivit
Pachetele difera de la un fotograf la altul, astfel ca in prima faza clientii sunt cei care trebuie sa stabileasca ce isi doresc, pentru ca mai apoi sa transmita lista cu dorinte mai departe catre fotografi, iar in functie de acestea sa fie ales un pachet adecvat. Unele pot include sedinte inca de la cununia civila, inainte, in timpul si dupa nunta, fie si unele personale, doar cu indragostitii, dar totul tine de preferinte si nevoi.
Preturi
Pretul nu ar trebui sa fie niciodata un criteriu pe baza caruia sa fie aleg un fotograf pentru nunta si in nici un caz nu trebuie sa fie ales cel mai mic. Tarifele sunt, de regula, in concordata cu calitatea serviciilor asigurate, iar cine isi doreste rezultate grozave, bineinteles, trebuie sa fie dispus sa aloce un buget mai generos in acest sens.
Experienta fotografului
Conteaza foarte mult portofoliul fotografilor, pentru ca poti sa vezi mai mult despre acestia, despre viziunea lor si modul de lucru, iar pe aceasta cale se determina daca acesta reprezinta persoana potrivita pentru propriul proiect. Asadar, e foarte simplu sa se stabileasca de la bun inceput toate preferintele, iar daca acesta le poate indeplini, atunci va reprezenta fotograful ideal, in caz contrar nu se ajunge decat sa se piarda timpul cu rezultate mai putin placute.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand