sâmbătă, 16 decembrie 2017

02:59 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 02:59 with No comments
Antalya este una dintre cele mai populare destinatii pentru turistii care vor sa descopere una dintre cele mai frumoase zone ale Turciei. Celebra pentru plajele ei curate, marea calda si hotelurile primitoare, Antalya primeste din ce in ce mai multi turisti in fiecare an. Daca vreti sa prindeti o oferta buna pentru anul viitor, atunci trebuie sa incepeti sa va uitati inca de pe acum de bilete pentru Antalya 2018.
Unul dintre cele mai luxoase obiective turistice ale acestei regiuni este chiar Portul Antaliei. Cafenele, buticuri, dar si bazare bogate in produse pot fi regasite aici. Pasionatii de ambarcatiuni de lux se vor bucura sa stie ca in Portul Antalya se regasesc pe intreaga perioada a anului sute de yacht-uri si salupe sport care pot fi vizitate. De asemenea, cei care sunt amatori de sporturi nautice pot sa inchirieze ambarcatiuni cu care sa se plimbe pe marea curata, pot sa inchirieze un ski-jet, sa faca ski nautic, scuba-diving. Plaja de langa port este curata si linistita fiind perfecta pentru o zi in care sa va dezvoltati un bronz perfect.
Cei care doresc sa cunoasca mai mult despre cultura turceasca pot vizita muzeul din Antalya. Acesta este unul dintre cele mai bogate muzee in exponate din tara, amatorii de istorie putand sa observe relicve arheologice din Epoca Bronzului. Daca arta va atrage mai mult atunci puteti merge la una dintre zecile de galerii care prezinta mozaicuri antice, unice in lume, dar si la Perge unde puteti regasi sculpturi stravechi si ruine urbane din vremea romanilor. Acropola, baile romane si poarta elena sunt trei dintre cele mai populare puncte turistice din cadrul sitului arheologic Perge.
Hotelurile care ofera inca de pe acum oferte pentru Antalya 2018 au preturi pentru toate buzunarele. Daca doriti o vacanta la 5 stele, atunci puteti alege o camera la Mardan Palace, dar daca vreti sa va bucurati de paradisul din Antalya fara sa cheltuiti foarte mult atunci puteti sa va cazati la Hadrian Gate Hotel, un hotel ieftin, dar care ofera servicii foarte bine si are angajati foarte politicosi!
Daca v-ati convins, atunci incepeti de pe acum sa cautati cele mai bune oferte pentru Antalya 2018!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand