joi, 9 noiembrie 2017

03:30 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 03:30 with No comments
Femibion si suplimentele pentru sarcina sunt dedicate tuturor viitoarelor mamici care isi doresc ca aceasta perioada sa decurga in cele mai bune conditii. Astfel, este esential sa fie adoptat un stil de viata cat mai sanatos, iar dieta sa fie alcatuita cu rigurozitate impreuna cu un medic, motiv pentru care pe aceasta cale bebelusii vor primi toate vitaminele si mineralele de care au nevoie pentru a se dezvolta sanatos.

VitamineInainte de toate, este esential de stiut ca suplimentele Femibion nu au rolul de inlocuire a uneia sau mai multor mese, ci doar le completeaza, astfel ca nu trebuie confundata functia acestora. Pe durata sarcinii, corpul unei femei trece prin mai multe schimbari, astfel ca este esential ca acesta sa beneficieze de toate substantele necesare, precum acid folic, fier, calciu si nu numai, care desi se obtin din alimentele consumate, cantitatea nu este cea potrivita. Asadar, acidul folic previne deficientele tubului neural al bebelusilor, iar fierul ajuta la evitarea anemiei, insa aceste suplimente sunt recomandate si pentru evitarea riscului de avort sau nastere prematura. In acelasi timp, acizii grasi precum omega 3 ajuta la dezvoltarea in conditii optime a creierului bebelusilor.

Perioada potrivita
Femibion si suplimentele pentru sarcina trebuie administrate in momentele ideale, intrucat se fac mai multe recomandari in acest sens. Asadar, chiar daca unele reguli sunt standard, pot exista si exceptii, astfel ca impreuna cu medicul, femeile vor determina care este perioada potrivita la care trebuie sa administreze tipurile de suplimente recomandate.

Stil de viata sanatos
Un stil de viata sanatos trebuie adoptat cu cateva luni inainte de concepere pentru ca pana in momentul sarcinii acesta sa fie pregatit. Aici pot fi incluse nu doar alimentatia sanatoasa si suplimentele recomandate, ci si obiceiuri corecte, precum evitarea efortului, stresului a fumatului si consumului de bauturi alcoolice si nu numai.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand