joi, 5 octombrie 2017

10:49 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 10:49 with No comments
Exista o multime de femei pasionate de tehnologie, chiar daca acest domeniu este, de obicei, unul preferat de catre barbati, astfel incat fiecare trebuie sa aiba in colectie macar un ceas inteligent, pentru ca acestea sunt foarte practice si utile in diferite situatii.
Vorbeste mai simplu
Orice dispozitiv are incorporate mai multe functii, insa cele mai importante sunt cele de preluare sau initiere a apelurilor direct de la incheietura mainii si de verificare a mesajelor sau notificarilor venite de pe retelele de socializare intr-un mod foarte discret. Cu alte cuvinte, telefonul poate sta tot timpul buzunar, iar aceste activitati pot fi efectuate direct de pe ceas, conexiunea intre cele doua fiind realizata prin intermediul Bluetooth-ului.
Functii pentru securitate
Cu siguranta ultimul lucru pe care si-l doreste un utilizator este sa piarda ceasul sau acesta sa ii fie furat, motiv pentru care fiecare smartwatch de dama (click aici) are incorporata o functie utila, antifurt, care presupune emiterea unui semnal sonor de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon.
Ideal pentru sportivi
Femeile iubitoare de sport au la dispozitie mai multe functii prin care isi pot monitoriza si imbunatati activitatea. Indiferent ca se practica atletismul, fitnessul, tenis, baschet sau oricare alt sport, se poate calcula numarul de pasi efectuati, timpul petrecut la antrenament, este incorporat si cronometru, termometru corporal si multe altele. De asemenea, la fel de utila este si functia pentru monitorizarea somnului intrucat odihna este esentiala pentru fiecare dintre noi.
Cat tine bateria?
Capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa cum media este de 400 mAh, autonomia asigurata este de circa 3, 4 zile, insa poate sa difere in functie de intensitatea cu care se folosesc ceasurile. In acelasi timp, pentru o incarcare completa pot fi de ajuns circa 3 ore.
Unde pot gasi?
Un smartwatch de dama care sa indeplineasca cerintele tuturor poate fi ales in cadrul magazinului online iUni, iar aici preturile sunt foarte atractive, insa clientii beneficiaza si de livrare gratuita prin curier pe intreg teritoriul tarii daca valoarea produselor comandate depaseste pragul de 499 de lei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand