luni, 23 octombrie 2017

00:47 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 00:47 with No comments
Femeia nu o vei găsi la vreo super ofertă.

Nu o vei găsi pe-un raft prin Carrefour având o bulină galbenă și 70% reducere.

Oricât de mulți bani ai avea, dacă nu este vreo wanna be, nu-ți vor ajunge să o cumperi. Nu are nevoie de banii tăi pentru că demnitatea îi cere să fie independentă și știe că merită mai mult decât o excursie în Tenerife și partide de sex oricât de extraordinare ar fi. Pentru ea s-a inventat o nouă monedă: liniște-fericire-împlinire-încredere-grijă.

Pentru a fi a ta, deși ești doar un bărbat din marea de bărbați, tu trebuie să înveți să joci la bursă în moneda ei.

E nevoie de timp în care să-i câștigi încrederea. Să se asigure că nu îți plac ofertele de 1+1 gratis. Să se asigure că nu expiră mâine sprijinul arătat astăzi.

Apoi fericirea este rară. Asemenea unui diamant, viața ei cu tine trebuie șlefuită atent. Nu-i plac imperfecțiunile. Nu îți va cere marea cu sarea, ci doar să o înțelegi și să-i oferi calitatea ta superioară de bărbat. Dacă ești calitate superioară.

Liniștea nu o vei găsi așteptându-vă pe-o bancă în fața blocului ei. Va trebui să vă găsiți punctul comun, magazinul comun de unde vă faceți cumpărăturile zilnice. Iar astfel de magazine sunt din ce în ce mai ascunse printre tenebrele blocurilor.

Grija îți oferă posibilitatea de utilizare îndelungată a ei. Dacă vei scăpa o dată la două zile sufletul ei pe gresia din bucătărie, fi sigur că într-un final se va defecta. Și femeia nu vine cu certificat de garanție. Ți-o va repara altul în cel mai bun caz.

Femeia este doar la oferta de 1+1 cu un bărbat.

Caută femeia care te face să scoți mult din (buzunar, îți vine să completezi, dar te voi dezamăgi) suflet. Ea te va face fericit.

Cele accesibile tuturor sunt în fața supermarketurilor și sunt la super oferta de primăvară-vară-toamnă-iarnă.

Costă puțin, dar nu te țin mult.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand