miercuri, 13 septembrie 2017

02:50 Posted by joanna No comments
Posted by joanna on 02:50 with No comments
Sunt sigur ca oricine a incercat vreodata sa isi schimbe lenjeria de pat din camera s-a confruntat cu probleme, in sensul ca in magazine nu se gasesc deloc produse de calitate. Eu am pierdut foarte mult timp pana sa gasesc ceva care sa imi placa, dar nu ma multumeau preturile, care mi se pareau prea mari. Asa ca am decis sa ma orientez catre magazinele online, unde gama era la fel de variata, iar tarifele mult mai accesibile si intamplator am dat peste CasaNewConcept de pe un forum, unde erau mai multi clienti multumiti de alegerile facute.
Pe site se gasesc mai multe categorii, iar fiecare categorie principala are nenumarate modele, de la cele mai simple lenjerii, la cele cu diferite imprimeuri, asa ca ramane la alegerea fiecaruia catre care varianta sa se orienteze. Site-ul e bine structurat, astfel ca sunt de ajuns chiar si doar cateva minute pana sa gasesti modelul preferat, asa ca se economiseste foarte mult timp intrucat in magazine e nevoie de petrecerea a zeci de minute in acest scop.
Despre preturi pot spune ca sunt foarte bune, mult mai mici decat cele din magazinele obisnuite, asa ca oricine isi permite sa isi innoiasca colectia, alegand o lenjerie de pat pe care sa se poata baza in toate conditiile. De asemenea, m-au atras si ofertele si reducerile, pentru ca tarifele scad considerabil, iar cea mai tare promotie mi s-a parut cea 1+1 gratis pentru ca platesti o lenjerie, dar primesti doua. Totodata, si transportul este gratuit prin curier in toata tara daca faci o comanda de minim 399 de lei, ceea ce eu nu am facut, deci nu am profitat, dar, cu siguranta, o voi face cu prima ocazie.
Despre lenjeria aleasa pot spune ca este grozava, am spalat-o de cateva ori de cand am cumparat-o si arata exact la fel ca in prima zi, iar regulile pentru intretinere sunt foarte simple. Se vede ca materialul e de calitate, e placut la atingere, absoarbe umezeala si permite respiratia pielii, astfel ca lenjeria e potrivita atat iarna, cat si vara pentru ca se adapteaza la temperaturile disponibile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

curand